Forside > Hjemmesider > Dating
11
Stemme(r)
 Faceup

Faceup Dating og venneside med fotoalbums, chat, brevfunktion, gæstebog, vink, aktivitetslister for venner og favoritter mv. Her er ingen brugerbetaling for alle de smarte features.

www.faceup.dk | Details

3
Stemme(r)
 Dating - Hotflirt

Dating - Hotflirt

HotFlirt.dk er et gratis alternativ til betalings-dating. Vi tilbyder alt det du kender:

Billedprofiler, post, fotoalbum, dagbog/gæstebog og meget mere. Som prikken over i'et har vi indbygget vores egen messenger, så du kan chatte med andre der er online. 

www.hotflirt.dk | Details

2
Stemme(r)
 Amore.dk - International Dating Tjeneste

Amore.dk - International Dating Tjeneste Amore Dating er Danmarks Største Dating service med over 1,9 millioner brugerprofiler. Opret en profil på få minutter og søg efter en hurtig Date eller dit livs Kærlighed.

www.amore.dk | Details

2
Stemme(r)
 Dating qmpeople

Dating qmpeople En verden af mennesker med mulighed for at finde nye venner og bekendtskaber

da.qmpeople.com | Details

1
Stemme(r)
 Hyggetrold.dk

Hyggetrold.dk Hyggetrold.dk er et nyt sted på nettet, hvor du kan finde dig en kæreste, få gode venner, debattere , chatte - og alt sammen er ganske gratis! Du kan hurtigt og nemt oprette en profil på siden, hvor der i skrivende stund allerede er over 400 profiler.

www.hyggetrold.dk | Details

0
Stemme(r)
 Dating

Dating Er du træt af at sove alene? Så besøg KontaktNet.dk! Grundige opdateringer sikrer meget høj integritet og kvalitet af vores profiler - så kom og se om ikke der også er én for dig :)

www.kontaktnet.dk | Details

0
Stemme(r)
 Dating

Dating dansk gratis datingside find venner eller en partner på danmarks nye datingside www.zoomdating.dk

www.zoomdating.dk | Details

0
Stemme(r)
 IntimDate.dk

IntimDate.dk Fræk dating for par og singler! Omdrejningspunktet er den hyggelige chat med webcam og lyd - men pas på man kan let blive afhængig! På siden finder du også vores biograf, galleri med privatfilm, hot or not og meget ,meget mere.

www.intimdate.dk | Details

0
Stemme(r)
 Jinxydating.dk

Jinxydating.dk forumdating.dk er en side med en masse sjov feks spil debat chat du kan alt dette ude at tilmelde sig...

www.jinxydating.dk | Details

0
Stemme(r)
 Friendsmaker

Friendsmaker Find nye venner og veninder, eller mød den eneste ene. start din egen online butik, køb og salg. Spil poker med vennerne, eller hvis du bare er til lidt sjov og hygge på chatten, så er der også mulighed for det, Vi Ses! på www.Friendsmaker.org

www.friendsmaker.org | Details

1  2  3  4 
   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet