Forside > Hjemmesider > Forening
25
Stemme(r)
 Forening for Kulturelle Projekter / FFKP

Forening for Kulturelle Projekter / FFKP Vi holder forskellige arrangementer/aktiviteter (bla.a. Arabisk modersmålsundervisning til børn og , sang/stemmetræning til unge, foredrag aftener om Islam/ den islamiske adfærd / undervisning , lejrture ,ture til museer og seværdigheder.

www.ffkp.dk | Details

1
Stemme(r)
 Norsk Skovkattering i Danmark

Norsk Skovkattering i Danmark

Norsk Skovfattering, Danmark er en klub for opdrættere og ejere af norske skovkatte. Vi har omkring 600 medlemmer over hele verden.

Klik ind på Norsk Skovkattering og læs meget mere.

www.norskskovkat.dk | Details

0
Stemme(r)
 Camp UNO

Camp UNO CAMP UNO er en gruppe dedikerede mennesker der med deres deltagelse på Roskilde festivalen forsøger at gøre verden et lidt sjovere sted. Navnet CAMP UNO kommer fra kortspillet UNO som spilles flittigt og med stor entusiasme. Det bruges dels til s

campuno.dk | Details

0
Stemme(r)
 Danishpinball.dk er hjemsted for Dansk Flipperforening

Danishpinball.dk er hjemsted for Dansk Flipperforening Foreningen har til formål at skabe en interesse for flippermaskiner, samt at sikre at der afholdes et årligt DM i flippermaskine, enten via direkte planlægning / afholdelse, eller via støtte til andre som ønsker at afholde DM. Bliv GRATIS medlem nu!

danishpinball.dk | Details

0
Stemme(r)
 Ejerforening

Ejerforening Få gode råd om tilskud byggeprojekt samt indhentning af tilbud fra entreprænører. Få en hjælpende hånd til driften af jeres ejendom og overskueliggør de driftsmæssige opgaver og arbejdsbyrder. Undgå at betale overpris og reducer udgifterne allerede i dag!

driftsbasen.dk | Details

0
Stemme(r)
 Støt nødlidende børn

Støt nødlidende børn Du har sikkert tit tænkt på hvordan du kan hjælpe fattige børn, og nu har du chancen! Giv et økonomisk bidrag, for at sikre et værdigt liv til fattige og hjemløse børn.

givtilbarnet.dk | Details

   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet