Forside > Job & Uddannelse > Undervisning mm.
6
Stemme(r)
 Gymnoter.dk

Gymnoter.dk Gymnoter er stedet hvor vi samler noter fra STX, HHX og HTX studerende. noterne kan frit benyttes og du kan vis du vil, dele dine noter med os. Find matematik noter, dansk noter, fysik, kemi-noter og mange flere.

gymnoter.dk | Details

4
Stemme(r)
 Smykkekursus

Smykkekursus

Vil du lære at lave smykker - så meld dig til et smykkekursus hos Perleriget. Alle kan være med - både nybegynderen og den mere erfarne. Tilmelding til kurser sker på Perlerigets hjemmeside.

perleriget.dk | Details

1
Stemme(r)
 Få Gode Karakterer Nu - Bestå dansk eksamen

Få Gode Karakterer Nu - Bestå dansk eksamen Det at få gode karakterer i skolen er enormt vigtigt. For at vælge den uddannelse vi ønsker, så kræver det at få de gode karakterer. Det er i sig selv en kunst, og denne kunst har jeg valgt at forstå. Så hvis du vil have gode karakterer - kig forbi!

www.godekarakterer.dk | Details

0
Stemme(r)
 Køreskole Grindsted vælg køreskolenPLUS

Køreskole Grindsted vælg køreskolenPLUS køreskolen PLUS er en køreskole i Grindsted. Køreskole valg bør undersøges nøje, da det er en stor beslutning, som koster både mange penge og tager lang tid. I køreskolenPLUS giver vi dig en god oplevelse - hver gang!

www.koreskolenplus.dk | Details

0
Stemme(r)
 Google Analytics kursus og kurser i webanalyse

Google Analytics kursus og kurser i webanalyse Kurser i webanalyse - kursus i Google Analytics, Yahoo! Web Analytics og mange andre. Få markedets bedste kurser og lær hvordan du bruger din webstatistik til at optimere din hjemmeside med.

www.webanalyse-kurser.dk | Details

0
Stemme(r)
 DET HOLISTISKE UNIVERSITET.DK

DET HOLISTISKE UNIVERSITET.DK Et folkeligt universitet for nye verdensbilleder. Nuanceret undervisning der svarer til folkeuniversitets niveau. Universitetsuddannede lærere der underviser i filosofi, psykologi, spiritualitet og naturvidenskab mm. Uddannelser, kurser og foredrag.

www.detholistiskeuniversitet.dk | Details

0
Stemme(r)
 LærTrafik

LærTrafik Vi lover at det bliver spændende og lærerigt. Undervisning på høj fagligt niveau. Godkendte kørelærer gennem mange år og med stor erfaring. Snart over 3500 elever der har erhvervet .kørekort, i de sidste 20 år.

laertrafik.dk | Details

0
Stemme(r)
 LektieLink.dk - privat lektiehjælp og personlig undervisning

LektieLink.dk - privat lektiehjælp og personlig undervisning Her finder du privat og personlig lektiehjælp. Lektiehjælp udført af kompetente lærerstuderende.

www.lektielink.dk | Details

0
Stemme(r)
 Microsoft Office kurser

Microsoft Office kurser Microsoft Office kurser til firmaer. Bliv bedre til at håndtere dokumenter, regneark, mail samt præsentationer og spar tid i dagligdagen! Med 15 års erfaring med IT undervisning kan vi garantere et stort udbytte og synlige tidsbesparende arbejdsprocesser.

www.office-training.dk | Details

0
Stemme(r)
 Guitar undervisning

Guitar undervisning Har du en passion for musik? Vil du gerne til at blive bedre til at spille guitar? Vil du have mere viden om teori bag musikken, og lære at kunne høre og forstå hvad musikken består af? Vil du gerne i gang med at skrive dine helt egne sange?

www.guitar-undervisning.dk | Details

1  2  3 
   

WebLinker - tilmeld dit link Sjove Videoer Blueday.dk nope.dk - Danmarks Website Chart Linkcentralen.dk - Tilmeld dit link StatCount - Traffic counter Find og tilmeld links PeakCounter Besøg LidtogGodt.dk - Her finder du quiz, linksamling, vittigheder, nyheder  og m.m.

eXTReMe Tracker
bet