17 Sider tilknyttet denne tag :

musik412
Stemme(r)
 Pro-Morgenmusik - Odense - Fyn

Pro-Morgenmusik - Odense - Fyn Morgenmusik udført af professionelle musikere til Kobber, Sølv og Guldbryllup i Odense, Fyn og Trekantsomr, Vi spiller i Kjole og hvidt med høj hat, Sange udenfor, Sangprogrammer inde ved kaffebordet, Pro-Morgenmusik - fordi dagen ikke kan gøres om!

www.pro-morgenmusik.dk | Details

350
Stemme(r)
 Morgenduoen

Morgenduoen Morgenduoen spiller festlig morgenmusik på hele Fyn til Kobber, Sølv, Guld, Diamant og Krondiamantbryllup, Kjole og hvidt, Høj hat, Sange ude ved æresporten samt inde ved kaffebordet, Rød løber og flag medbringes, Morgenmusik spiller med kvalitet og stil

www.morgenduoen.dk | Details

2
Stemme(r)
 Solomusiker - levende musik til fest og værtshus - pop og rock

Solomusiker - levende musik til fest og værtshus - pop og rock Musik til fest, weekendophold eller julefrokost. Solomusiker spiller i bar, cafe, hotel, bodega, pub og værtshus. Rock og pop, god, levende musik til bryllup, fødselsdag, konfirmation, reception eller firmafest.

www.levendemusik-solomusiker.dk | Details

2
Stemme(r)
 Musik til fest - Sweetsound Dansemusik

Musik til fest - Sweetsound Dansemusik Musik til konfirmation, bryllup, kobber-sølv–og guldbryllup, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100 års fødselsdage, firmafester, klubber, forsamlingshuse, markedspladser, kræmmermarkeder, skt. Hans fest, ølfest og nytårsaften, ja vi spiller 365 dage om året.

sweetsound.dk | Details

1
Stemme(r)
 Gymnastik Efterskole

Gymnastik Efterskole Efterskole med Gymnastik, Dans, Spring, Friluftsliv og Musik.

www.vesterlund-ungdomsskole.dk | Details

1
Stemme(r)
 Tezza.dk Mobildisco

Tezza.dk Mobildisco Tezza.dk Mobildisco spiller Hits fra 60'erne og frem til i dag Dinnermusik Tlf.: 40 420 282 E-mail disco@tezza.dk

www.tezza.dk | Details

0
Stemme(r)
 YouListen.dk - Det nyeste musik!

YouListen.dk - Det nyeste musik! Det nyeste musik indenfor rnb/pop/hiphop genren - hør det først på YouListen.dk, opdateres flere gange om ugen!

www.YouListen.dk | Details

0
Stemme(r)
 MusicUpdates.dk

MusicUpdates.dk MusicUpdates er et nyhedsmedie der skriver nyheder om ting og sager, der foregår inden for den musikske verden. Vi har også en playliste, hvor du kan hører alt muligt musik gratis. Besøg siden og få opdaterende nyheder om musik!

musicupdates.dk | Details

0
Stemme(r)
 AA Class Jazzband

AA Class Jazzband Festmusik – stilren og af højeste kvalitet! AA Class Jazzband er det topproffesionelle orkester til jeres fest uanset hvad der skal fejres. Her har I musikken der appellerer til ung såvel som ældre.

aa-class.dk | Details

0
Stemme(r)
 Dansktoppen med Richard Ragnvald

Dansktoppen med Richard Ragnvald Den kendte sanger Richard Ragnvald, kendt fra Dansktoppen og Giro 413. Har igennem flere år rejst landet rundt og lavet underholdning i form af sang og musik vi alle kan synge med på.

www.ragnvald.dk | Details

0
Stemme(r)
 Musik fest

Musik fest Musik leveres til fest af to veletablerede jazzmusikere. Få skabt en swingende baggrund af stilfuld vokaljazz til jeres fest. Festduoen Jazz&Cocktails tilbyder elegant festmusik til fest og event i hele landet.

www.festduo.dk | Details

0
Stemme(r)
 Hyggepianist Rebecka Eide

Hyggepianist Rebecka Eide Musik i alle genrer - Pianisten Rebecka Eide sørger for den perfekte baggrundsmusik ved enhver festlig lejlighed, noget som er med til at give festen den rette stemning. Hendes repertoire spænder over alle genrer: Evergreens, musicals, klassisk, filmmusik

www.hyggepianist-eide.dk | Details

0
Stemme(r)
 Danmarks bedste kunstnere

Danmarks bedste kunstnere Hvis du vil følge med i én af Danmarks bedste blogs om dansk populær musik. Find artikler af mange af danmarks bedste kunstnere, som download eller cd. Vi skildrer mellem singler og albums for alle nye kunstnere. Find den billigste cd hos musikudbyderene.

www.musikblogger.dk | Details

0
Stemme(r)
 Musikere

Musikere Denne side henvender sig til festarrangøren som udelukkende søger efter kvalitetsbands. Alle musikere hos Book Musikere er professionelle med mange spillejobs bags sig.

www.bookmusikere.dk | Details

0
Stemme(r)
 Inspil i Lydstudie i København

Inspil i Lydstudie i København Drømmer du om at lyde lige så godt som deltagerne i X-factor, så er det eventstudiet du skal have fat i. Vi hat de sidste 5 år hjulpet X-factor deltagerne med indspilning af musik. Og vi kan derfor også hjælpe dig hvis du har en CD eller en sang, som du ø

eventstudiet.dk | Details

0
Stemme(r)
 Musik til fest - Slips dance band

Musik til fest - Slips dance band Slips dance band er et festligt og engageret festband. Slips spiller musik til fest i hele Jylland og Fyn. Slips Live musik spænder utroligt bredt og repertoiret er nøje gennemarbejdet. Humørfyldt og alsidigt er nøgleordene til at beskrive Slips festmusik

www.slipsdanceband.dk | Details

0
Stemme(r)
 Kim Winther - DJ og festmusiker

Kim Winther - DJ og festmusiker Kim Winther er både en professionel musiker og DJ, og kan levere den musik I har brug for til jeres næste fest. Der spilles levende dæmpet musik under middagen og musik til festsangene. Til dansen mobildiskotek inkl. flot lysopsætning.

www.kwmusik.dk | Details