9 Sider tilknyttet denne tag :

coaching4
Stemme(r)
 Coach

Coach Ønsker du at skabe en forandring i dit liv - så skulle du måske prøve en coach.

Premium
www.getcoached.dk | Details

1
Stemme(r)
 RIKSTED - din HR-partner

RIKSTED - din HR-partner Coaching støtter dig i at bruge dit fulde potentiale, så du kan nå dine mål, personligt og karrieremæssigt, persontesten viser, hvad vi skal arbejde med. Alle har vi potentialer, men ikke alle er bevidste om potentialet, og hvordan det foldes ud.

www.riksted.dk | Details

1
Stemme(r)
 ID coaching v. Erik Sigård

ID coaching v. Erik Sigård Sim ID-lifecoach kan jeg hjælpe dig med at finde retning i livet. Jeg har fokus på identitet. det simple men komplicerede spørgsmål Hvem er du? Hvad er dit sandse selv. Jeg arbejder også med problematiske relationer til kollegaer, venner og familie.

nu-coaching.dk | Details

0
Stemme(r)
 Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach.

Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach. Coaching - Tanja Dipo er din personlige coach. Med en personlig coach får du styr på problemerne og få mere overskud og nærvær i dit liv.

www.coaching-erhverv.dk | Details

0
Stemme(r)
 Hypnose Instituttet uddannelse NLP , hypnose og coaching

Hypnose Instituttet uddannelse NLP , hypnose og coaching I det nye år starter Hypnose Instituttet uddannelse NLP , hypnose og coaching. Lær at give terapi mod stress i finanskrise ! Du selv får hypnose behandling mod fobi, jalousi, stress, angst, insomnia og depression .

www.hypnoseinstituttet.dk | Details

0
Stemme(r)
 Business coaching - Team coaching - Life coaching - Par coaching

Business coaching - Team coaching - Life coaching - Par coaching MIND of STARS tilbyder effektiv og certificeret business coaching, team coaching og life coaching til erhvervslivet og private der ønsker bevidst udvikling.

www.mindofstars.dk | Details

0
Stemme(r)
 Flamingo

Flamingo Konsulentfirmaet Flamingo arbejder med organisationsudvikling, coaching og supervision med baggrund i den systemiske tankegang og med anerkendende praksis som overskrift. Konsulentfirmaet Flamingo drives af Hanne Skov.

www.flamin-go.dk | Details

0
Stemme(r)
 Psykolog og Coach Center Lyngby

Psykolog og Coach Center Lyngby Centret ligger centralt i Lyngby og består af 9 kompetente psykologer, coaches, terapeuter, massører, healere og astrologer. Der er således mange muligheder hvis du har angst, stress, depression, lavt selvværd, problemer i parforhold m.m.

psykologcoachlyngby.dk | Details

0
Stemme(r)
 Scorekursus med scoretricks

Scorekursus med scoretricks Lær at score med en af de bedste scorecoaches i verden. Adam Braff, har ikke mindre end 10 års erfaring i at coache Danske mænd i kunsten at møde kvinder. Klik dig ind på Adambraff.dk

www.adambraff.dk | Details