11 Sider tilknyttet denne tag :2
Stemme(r)
 Tandlæge

Tandlæge Tandlæger i København - Vesterbro. Specialister i kosmetisk tandpleje som f.eks. Tandblegning og implantater. Altid faste lave priser uden at det går ud over kvaliteten.

www.tep6.dk | Details

1
Stemme(r)
 Tandlæge i København

Tandlæge i København Tandlæge i København. Site med masser af information om behandling - særligt med fokus på tandlægeskræk. Læs også om implantater, tandblegning og mange andre behandlinger.

www.gladtand.dk | Details

1
Stemme(r)
 Tandlægerne i Glostrup

Tandlægerne i Glostrup Sunde og flotte tænder har stor indflydelse på livskvaliteten. Derfor bør du gå regelmæssigt til tandlægen (minimum 1 gang om året). Den bedste og billigste behandling er altid den forbyggende!

www.tg154.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandklinik København

Tandklinik København Vores tandklinik er en professionel tandlægeklinik beliggende 50 meter fra Rådhuspladsen, på Vester Voldgade 12. Som tandlæge har vi altid fokus på klienten, så klienten får en god og tryg behandling. Vester vold gade 12, 1552 københavn V

tandklinikkoebenhavn.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandlæge i Polen

Tandlæge i Polen DenTour er formidler af tandlægerejser til Stettin i Polen hvor man arbejder sammen med en af det nordvestlige Polens største klinikker, Unimedex i Stettin. Der er bl.a. mulighed for at få gratis rejse i forbindelse med tandbehandling.

www.dentour.dk | Details

0
Stemme(r)
 CityDent

CityDent CityDent har været til i lige omkring 25 år, og Inge Elisabeth Madsen har altid været dens ejer og er det endnu. CityDent ligger på Studiestræde 51 under en kilometer fra hovedbanegården.

www.citydent.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandlæger i Køge

Tandlæger i Køge Er du ikke tilfreds med din nuværende tandlæge og leder derfor efter en anden? At gå til en tandlæge, som man virkelig føler man kan stole på, er ekstremt vigtigt i kampen om at have god mundhygiejne.

www.koegetand.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandlæge Oksbøl

Tandlæge Oksbøl Tandklinikken i Oksbøl er en patientfokuseret tandklinik placeret på Dalgårdsvej 22, 6840 Oksbøl. Der er åbent fem af ugens dage.

www.kindtand.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandlæge Marketing

Tandlæge Marketing Vi er Danmarks førende leverandør af online markedsføring for lokale tandlægeklinikker, der ønsker at opnå mere fokus på deres tandklinik. Igennem markedsføring, hjælper vi tandlægeklinikker med at skaffe nye patienter fra nærmiljøet. Tlf: 71 99 09 02

www.tandlaegemarketing.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandlæge Charlottenlund

Tandlæge Charlottenlund Tandlægerne på Alléen modtager patienter fra København og omegn, specielt i området nord for København er attraktivt, da vi har til huse på Jægersborg Allé midt i Charlottenlund. Der er nem kontakt ved hjælp af offentlig transport og der er fri parkering.

www.tandnu.dk | Details

0
Stemme(r)
 Tandlægen på Vesterbro

Tandlægen på Vesterbro Er du ude for at lede efter en tandlæge, så håber vi at se dig på vores tandklinik på Vesterbro. Tandlægen på Vesterbro Vesterbrogade 19 1620 København V tlf: 70 87 10 60

tandlaegevesterbro.dk | Details